tlc300-no

Spinner

 
 
 
 

TLC300
Den neste generasjons tidsforløp-kameraet

Velkommen til neste generasjon av konstruksjonstidsforløp

Etter suksessen til vårt populære BCC100 konstruksjonskamera, tar vi sikte på å utvikle et neste generasjons kamera som overgår forventningene og gir kundene en forbedret opplevelse. Med pensjoneringen av vår lille BCC100-arbeidshest, er BCC300 nå klar til å være din nye følgesvenn på arbeidsplassen, med forbedrede funksjoner for bedre å dekke dine behov.

TLC300 oppsett for tidsforløp

Filmløsninger for Brinno byggeserie som dekker dine behov

BCC300 kommer sammen med vårt nye fullt tilpassbare TLC300-kamera. Velg bruksspråk og tilpass kamerainnstillingene med alt fra opptaksskjemaer til bildeinnstillinger. Sett opp kameraet enkelt i lyse omgivelser og sjekk visningsvinkelen uten skjermrefleksjon med TLC300s krystallklare IPS LCD-panel. Brinnos nyoppdaterte grensesnitt tilbyr raskere oppsett og en mer brukervennlig filmopplevelse. Utstyrt med alt du trenger for å komme i gang, kommer BCC300 med et IPX4 værbestandig hus, monteringsutstyr og to strikkledninger, noe som gjør BCC300 til din perfekte følgesvenn på arbeidsplassen.

Enkel tidsforløp-kamera for alle

Høy kvalitet bilde

 • La dine prosjekter skinne i strålende full HD. Selv i omgivelser med uforutsigbart og ustabilt lys, balanserer Brinno's hands-off time-lapse-teknologi automatisk lys og farger.

 • La dine prosjekter skinne i strålende full HD. Selv i omgivelser med uforutsigbart og ustabilt lys, balanserer Brinno's hands-off time-lapse-teknologi automatisk lys og farger.

Perfekt for langsiktige prosjekter

 • timelapsetimelapse

  HDR og Full HD

  La prosjektene dine skinne i strålende Full HD. Selv i miljøer med uforutsigbart og ustabilt lys, balanserer Brinnos automatiske time-lapse-teknologi automatisk lys og farge.
 • timelapsetimelapse

  Langvarig batteri

  Brinnos revolusjonerende strømsparende teknologi er perfekt for langsiktige prosjekter og holder kameraet ditt ladet lenger enn noe actionkamera på markedet.
 • timelapsetimelapse

  Skjerm som kan leses av sollys

  Lyse omgivelser er ingen match for Brinnos nye IPS LCD-skjerm. Sjekk live view og juster innstillingene på en krystallklar skjerm, selv i direkte sollys.
 • timelapsetimelapse

  Monteringstilbehør

  Sett opp kameraet ditt på få minutter med vårt brukervennlige monteringstilbehør, strikkledninger og IPX4 vanntette hus.

Flerspråklig brukergrensesnitt

Endre kameraets driftsspråk og nyt vårt nye, fullt optimaliserte brukergrensesnitt på språket du ønsker. Brukergrensesnitt tilgjengelig på 8 språk: English, Deutsch, Italiano, Español, Français, 日本語, 繁體中文, 简体中文

Evolusjonen av konstruksjonstidsfotografering

Avsløring av Brinnos neste generasjons konstruksjonstidsforsinkelseskamera

Brinno omdefinerte tidsforsinkelsesfotografering med kompakte, værbestandige kameraer i 2009. De var enkle å bruke, bærbare og hadde en intuitiv design som lettet byrden som noen ganger følger med tidsforsinkelsesfotografering, både for profesjonelle fotografer og amatører.

Brinno BCC100 og BCC200 var begge svært populære blant byggearbeideren gitt deres brukervennlighet i forhold til andre tidsforsinkelseskameraer. Ved å bygge videre på disse kritiske kjernekonseptene, er Brinnos fortsatte mål å eliminere alle større hindringer når det gjelder byggeprosjekter med tidsforsinkelse. For første gang i Brinnos historie har den første selvtviklede ASIC AN20 * blitt anvendt på BCC300, og gjort den til det mest revolusjonerende byggingstidsforsinkelseskameraet til dags dato.

*AN20 er den første Brinno-selvutviklede ASIC, med høyere beregningsalgoritme og bedre vedlikeholdsinnsats.

Bunnealternativer

BCC300-C

tlc300
tlc300
ath120
ATH120
clamp
Clampod

Bcc300-M

bcc300 m
tlc300
tlc300
ath120
ATH120
clamp
AWM100

Egenskaper

Enkel time-lapse
HDR og Full HD
Langvarig batteri
Skjerm som kan leses av sollys
Flerspråklig brukergrensesnitt
Tidsplanoppsett

Pakken inneholder

TLC300 spesifikasjon

Generasjonsforskjell TLC300 TLC200Pr
LCD-skjerm 1,44" IPS LCD 1,44" TFT LCD
HDR
Utbyttbar linse
Oppløsning 1080P Full HD 720P
Synsfelt 118° 112°
Batterilevetid 100 dager 40 dager
Tidsplaninnstilling Ukentlig og daglig Ukentlig
Maksimal lagringskapasitet 128GB (SD-kort) 32GB (SD-kort)
Sollesbar LCD-skjerm X
En-siders innstilling X
Språkalternativer for brukergrensesnittet Engelsk / Español / 日本語 / Deutsch / Français / Italiano / 繁體中文 / 简体中文 Engelsk