Om

Om oss
Strålende innovasjon

Hvem vi er

Brinno startet sin designvirksomhet i 2003 og har bygget et hardt opparbeidet rykte som et profesjonelt designkraftsenter med et solid klientell av teknologibedrifter i verdensklasse.

I 2009 så Brinno for seg en fremtidig sterk vekst av bildebehandlingsmarkedet, spesielt potensialet til time-lapse videoopptak/klipp for umiddelbar deling, som ville dra nytte av å forbedre bredbåndshastigheter og enkel skylagring. Selskapet har siden brukt sin omfattende designerfaring, bildebehandling og strømsparende teknologier til å produsere en familie med logo-time-lapse-kameraer som er mye brukt i både forretninger og fritid.

Vi er den første som fokuserer på fremskritt innen time-lapse-fotografering. Vi utvikler maskinvare- og programvareløsninger og pakker dem inn i en digital enhet for å transformere kompliserte, dyre og tidkrevende time-lapse-bilder til en enkel, billigere og mer brukervennlig opplevelse. Vi senker nivået for kvalitets-time-lapse-fangst og målrettet publikum av massemarkedsforbrukere.

Fra og med i dag har vi våre ledende merkevareprodukter – allsidige time lapse-kameraer (TLC-serien), etterfulgt av smarte inngangsdørsikkerhetsvisere (PHV-serien) og bærbare overvåkingskameraer (MAC-serien) med verdensomspennende distribusjonskanaler.

"BRILJANT INNOVASJON" ER DET VI GJØR I BRINNO."
David Chen, Brinno President/CEO