Brinno | Application Stories | Content creator ES

Spinner

 
 
 
 
Buildings with an orange overlay

I innholdsskaperens søkelys
industrifotograf Bogdan Dumitru

En rumensk industrifotograf

Bogdan Dumitru er en rumensk industrifotograf bosatt i Constanța. Han har jobbet i dette feltet i 5 år, og startet med sin første drone, Phantom 2. Arbeidet hans har blitt omtalt av BBC, TF1 France og Vice. Denne franske nyheten fra 2016 viser noen av hans episke dronebilder !


Bogdan Dumitru

Industriell timelapse

I fjor fikk han et stort prosjekt for å dokumentere byggingen av en ny bensinstasjon og bestemte seg for at det var det perfekte tidspunktet å komme inn i den industrielle time-lapsen. Dette prosjektet førte til at han utforsket time-lapse-kameraalternativer for å dokumentere byggeprosjekter. Under forskningen hans kom han over en time-lapse laget med BCC2000-kameraet. I det øyeblikket visste han at han hadde funnet det perfekte produktet for hans og kundenes behov. Han fant umiddelbart en forhandler i Europa og kjøpte 5 kameraer.

Han satte opp kameraet og resten er historie

Byen Constanta ligger vakkert til ved Svartehavskysten og har en av de største havnene i Europa. Før hele det globale COVID-19-kaoset var det samtaler i byen om å bygge et stort pariserhjul rett ved vannkanten. Bogdan og andre antok at dette prosjektet ville bli utsatt på ubestemt tid, men en dag fikk han en telefon om at lastebiler var på vei til Romania for å levere delene. Han tok seg raskt til stedet og lette etter en god plassering for kameraet. Heldigvis sto det en bygning rett overfor byggeplassen. Han satte opp kameraet og resten er historie. Bogdan hadde til og med æren av å være den første personen i landet som tok en tur på pariserhjulet.

Hva er det neste for Bogdan?

Selv om kameraet var høyt, var det ikke alene under det 8 dager lange prosjektet. Hvis du legger merke til videoen kan du fange noen måker som står vakt. Hvem visste at måker kunne lage så gode sikkerhetsvakter?

Hva er det neste for Bogdan? For øyeblikket har han ett kamera satt opp for å fange byggingen av en stor idrettsarena. Dette er et 2-årig prosjekt så vi kommer til å følge prosjektet og se hvordan det går! Lær mer om Bogdan og hans nåværende/tidligere prosjekter på hans website & Facebook.
Parkinglot with cars view from above sideways